POMPE FUNEBRE - SERVICII OFERITE
IN MEMORIAM ORADEA

Oferim servicii complete de pompe funebre la preturi avantajoase.Avem o experienta de aproape 15 ani in domeniu, perioada in care am asistat numeroase familii in organizarea de inmormantari si parastase.

În general în momentul pierderii unei persoane dragi, marea majoritate a oamenilor nu sunt pregatiti sa ia deciziile care se impun în aceste momente si sa pregateasca cele necesare pentru desfasurarea în bune conditii a procesiunii funerare.

Suntem constienti de momentele grele din viata fiecaruia dintre noi, atunci cand pierdem o persoana draga, de aceea, firma va vine in ajutor cu un personal special instruit pentru domeniul funerar. Va stam la dispozitie NON-STOP, cu informatii si cu cele mai bune servicii funerare, atat in materie de pret, cat si in materie de calitate.

Rolul nostru este sa va fim aproape si sa va sprijinim in aceste momente prin care dumneavoastra si familia dumneavoastra treceti. Serviciile noastre sunt menite sa va ajute sa treceti cu usurinta peste partea organizatorica cu privire la serviciile funerare astfel incat atentia si timpul dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.

Preturile si tarifele se discuta telefonic sau personal la sediul firmei.

Sicriele / accesoriile, POT SUFERI MODIFICARI in materie de nuanta si/sau model, in raport cu ceea ce se poate vizualiza in Galeria foto al acestui site, de aceea va sfatuim sa ne vizitati si la sediul firmei.

Aranjamente florale

(diverse sortimente de flori naturale, panglica de matase)

Catering

(o gama larga de meniuri la alegere)

Patiserie

(cozonaci, parastase, pachete pentru pomana, etc.)

SERVICII 24/7 - POMPE FUNEBRE

SICRIE si ACCESORII

(lumanari, candele, cruci si crucifixe, batiste, panglica, s.a.)

TOALETARE si COSMETICA

(spalat, imbracat, imbalsamat)

Cortegiu funerar

Cortegiu Funerar

ARANJAMENTE FLORALE

(diverse sortimente de flori naturale, panglica de matase)

PATISERIE

(cozonaci, parastase, pachete pentru pomana, etc.)

TRANSPORT FUNERAR

INTERN si INTERNATIONAL cu masini funerare

SAPAT GROAPA

Sapat groapa la tara

CAPAC FRIGORIFIC

Inchiriere capac frigorific

CATERING

(o gama larga de meniuri la alegere)

SERVICII GRATUITE

medic constatator, depunerea dosarului pentru Ajutorul de Deces (cuantumul Ajutorului de Deces se modifica de la an la an), consultanta

VA CONFRUNTATI CU UN DECES IN FAMILIE?

Ceea ce trebuie sa faceti este sa apelati la IN MEMORIAM – ORADEA, iar de restul ne vom ocupa noi. Garantia succesului nostru este picatura de alinare pe care o putem oferi celor indurerati prin SERVICII FUNERARE DE CEA MAI BUNA CALITATE.

AJUTORUL DE DECES

Ajutorul de deces pentru anul 2021 este de  5380 RON. Acesta se acorda INDIFERENT de cuantumul cheltuielilor de inmormantare! PLATA SERVICIILOR se poate efectua DUPA INCASAREA Ajutorului de Deces!!!

Dorești să ne contactezi?

Pentru mai multe informații ne poți scrie. Firma noastră de pompe funebre vă stă la dispoziție NON-STOP
SERVICII NON-STOP
CLIENȚI MULȚUMIȚI
MAȘINI SPECIALE
PRODUSE si ACCESORII