PRODUSE FUNERARE IN MEMORIAM

Scurta descriere a ARTICOLELOR FUNERARE

Cand vine vorba de SICRIE, vrem sa ne asiguram de o gama larga, ce cuprinde modele simple, de lux sau in stil occidental.

 Materialul lemnos variaza in functie de producator si model, de la brad, fag stejar, pana la cires, plop, tei, si chiar lemn de Panonia.

Designul fiecarui model este special ales ca fiind o sculptura simbolica

     Atunci cand spunem ACCESORII, ne referim la crucifixe, cruci, candele, lumanari, tablite speciale, si alte mici detalii ce tin de acest domeniu.

    In ceea ce priveste COROANELE si ARANJAMENTELE FLORALE, acestea sunt realizate din flori 100% naturale, de diverse sortimente: garoafe, crini, trandafiri, etc. Colaboratorii nostri care se ocupa de aceste articole, vor livra comanda dumneavoastra direct la Cimitir (daca inmormantarea are loc in Oradea) cu 30 de minute inainte de ora inmormantarii.

Reprezinta transportarea persoanei decedate fie in aceeasi localitate, fie intr-o alta localitate situata pe teritoriul Romaniei. Fiind vorba de un transport special, sunt necesare atat vehicule speciale (vehicule funerare) cat si existenta unor documente: certificatul de deces, certificatul de imbalsamare si adeverinta de la DSP (Sanepid).

Personalul calificat al companiei de pompe funebre se poate ocupa de intocmirea intregii documentatii necesare astfel incat sa fie indeplinite toate conditiile legale. Condolio va asigura atat transportul funerar al persoanei decedate, cat si al persoanelor insotitoare – cortegiul funerar – pe intreg teritoriul Romaniei utilizand autovehicule specializate, dotate inclusiv cu aer conditionat.

TRANSPORTUL funerar

Atat transportul INTERN cat si cel INTERNATIONAL, este realizat cu masini funerare special dotate. Din nou, chiar si la aceasta categorie de servicii, venim in sprijinul dvs. cu diferite modele de masini funerare: Ford, Volkswagen, Dacia si limuzina funerara Mercedes

Inchiriere CAPAC FRIGORIFIC

Capacul frigorific este indicat pe timp de vara sau ori de cate ori temperatura aerului de afara este ridicata. CAPACUL FRIGORIFIC se inchiriaza la 24 de ore. Montarea si demontarea acestuia se realizeaza strict de catre angajatii nostri.

SERVICII 24/7

SICRIE si ACCESORII

(lumanari, candele, cruci si crucifixe, batiste, panglica, s.a.)

TOALETARE si COSMETICA

(spalat, imbracat, imbalsamat)

Cortegiu funerar

Cortegiu Funerar

ARANJAMENTE FLORALE

(diverse sortimente de flori naturale, panglica de matase)

PATISERIE

(cozonaci, parastase, pachete pentru pomana, etc.)

TRANSPORT FUNERAR

INTERN si INTERNATIONAL cu masini funerare

SAPAT GROAPA

Sapat groapa la tara

CAPAC FRIGORIFIC

Inchiriere capac frigorific

CATERING

(o gama larga de meniuri la alegere)

SERVICII GRATUITE

medic constatator, depunerea dosarului pentru Ajutorul de Deces (cuantumul Ajutorului de Deces se modifica de la an la an), consultanta

VA CONFRUNTATI CU UN DECES IN FAMILIE?

Ceea ce trebuie sa faceti este sa apelati la IN MEMORIAM – ORADEA, iar de restul ne vom ocupa noi. Garantia succesului nostru este picatura de alinare pe care o putem oferi celor indurerati prin SERVICII FUNERARE DE CEA MAI BUNA CALITATE.

AJUTORUL DE DECES

Ajutorul de deces pentru anul 2021 este de  5380 RON. Acesta se acorda INDIFERENT de cuantumul cheltuielilor de inmormantare! PLATA SERVICIILOR se poate efectua DUPA INCASAREA Ajutorului de Deces!!!

Dorești să ne contactezi?

Pentru mai multe informații ne poți scrie.
SERVICII NON-STOP
CLIENȚI MULȚUMIȚI
MAȘINI SPECIALE
PRODUSE si ACCESORII