INCINERARI UMANE

Societatea noastră oferă servicii funerare complete de incinerare umană.

Programare la crematoriu în max. 24 ore. Incinerarea este o practică care a început să se utilizeze din ce în ce mai mult datorită costurilor reduse, incinerarea începe usor să ia locul unuia din cele mai vechi obiceiuri funerare și practicilor funerare creștine. Incinerarea este o practică legală utilizată din perioada interbelică avand acelasi statut legal cu înhumarea. In uniunea Europeana incinerarea este utilizată în proportie de 36 % ca modalitate de dispunere asupra persoanelor decedate iar în intreaga lume este într-o continuă dezvoltare.

Societatea noastră ofera servicii funerare complete de incinerare umana. Ceremonia poate fi organizată înainte sau după incinerarea trupului decedatului în conformitate cu dorința familiei.

separator

INCINERARI UMANE

Decesul cuiva ne poate afecta extrem de mult, in special daca e vorba de parinti sau rude si astfel trebuie sa luam masuri pentru a organiza inmormantarea si tot ceea ce trebuie presupun riturile crestine. De fiecare data cand suntem solicitati pentru servicii funerare Oradea, noi asiguram acest serviciu cu promptitudine maxima si ii ajutam pe apartinatorii celui decedat sa duca totul la bun sfarsit in cele mai bune conditii.
Poate nu v-ati intrebat niciodata, insa e bine sa ne gandim din timp la astfel de probleme si sa ne organizam cat mai bine pentru a preveni decesul prematur si in special cel survenit in tinerete. Printre cele mai mari cauze de deces la nivel global se numara bolile de inima si accidentele vasculare cerebrale. De fapt, aceste probleme de sanatate au ramas in topul acesta nedorit al afectiunilor mortale in ultimii 15 ani, conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii.

separator

SERVICII SI ARTICOLE FUNERARE OFERITE

Medic constatator.

Transport național și internațional cu mașini funerare autorizate.

Repatrieri și incinerări.

Sicrie (modele simple, de lux, stil occidental, dimensiuni XXXL).

Accesorii (cruci și crucifixe, lumânări, candele, costume bărbați / femei, pantofi, pălării, ș.a.).

Săpat groapa în mediul rural.

Închirieri capac frigorific (inclusiv pentru sicrie de dimensiuni mari).

Cortegiu cu limuzina funerara.

Depozitare la rece, autorizată.

Servicii de catering și patiserie.

Consultanță în domeniu.

Depunerea dosarului pentru Ajutorul de Deces oferit de Statul Român în baza legii 416/2001.

Redactarea, editarea și depunerea anunțurilor funerare la ziarele locale (Jurnalul Bihorean, Bihari Napló).

AJUTORUL DE ÎNMORMÂNTARE

Ajutorul de înmormântare pentru anul 2021 este de 5.380 RON. Acesta se acordă INDIFERENT de cuantumul cheltuielilor de înmormântare! PLATA SERVICIILOR se poate efectua DUPĂ ÎNCASAREA ajutorului de înmormântare!!!

METODE DE PLATA

cash by Koson Rattanaphan from the Noun Project
credit cards by jokokerto from the Noun Project