CORTEGIU FUNERAR ORADEA

TRANSPORT FUNERAR ROMÂNIA

Reprezinta transportarea persoanei decedate fie in aceeasi localitate, fie intr-o alta localitate situata pe teritoriul Romaniei. Fiind vorba de un transport special, sunt necesare atat vehicule speciale (vehicule funerare) cat si existenta unor documente: certificatul de deces, certificatul de imbalsamare si adeverinta de la DSP (Sanepid).

Personalul calificat al companiei de pompe funebre se poate ocupa de intocmirea intregii documentatii necesare astfel incat sa fie indeplinite toate conditiile legale. Condolio va asigura atat transportul funerar al persoanei decedate, cat si al persoanelor insotitoare – cortegiul funerar – pe intreg teritoriul Romaniei utilizand autovehicule specializate, dotate inclusiv cu aer conditionat.

TRANSPORT FUNERAR INTERNAȚIONAL

Transportul funerar international este supus unei serii de reglementari si acorduri internationale, fiind obligatorie asezarea decedatului in sicriu de zinc sigilat si apoi in sicriu de transport. De asemenea, ca si in cazul transportului funerar intern, este necesara intocmirea unor documente specifice in functie de calea de transport folosita – cele mai frecvente tipuri de transport utilizate sunt terestru si aerian.

Intocmirea documentatiei de transport funerar international, dintre care amintim certificat de deces, certificat de imbalsamare, pasaport mortuar si certificat ce atesta sigilarea sicriului sunt activitati ce cad in sarcina firmei de servicii funerare, care le va indeplini cu strictete pentru a preintampina aparitia oricarei probleme.

SERVICII 24/7

SICRIE si ACCESORII

(lumanari, candele, cruci si crucifixe, batiste, panglica, s.a.)

TOALETARE si COSMETICA

(spalat, imbracat, imbalsamat)

Cortegiu funerar

Cortegiu Funerar

ARANJAMENTE FLORALE

(diverse sortimente de flori naturale, panglica de matase)

PATISERIE

(cozonaci, parastase, pachete pentru pomana, etc.)

TRANSPORT FUNERAR

INTERN si INTERNATIONAL cu masini funerare

SAPAT GROAPA

Sapat groapa la tara

CAPAC FRIGORIFIC

Inchiriere capac frigorific

CATERING

(o gama larga de meniuri la alegere)

SERVICII GRATUITE

medic constatator, depunerea dosarului pentru Ajutorul de Deces (cuantumul Ajutorului de Deces se modifica de la an la an), consultanta

VA CONFRUNTATI CU UN DECES IN FAMILIE?

Ceea ce trebuie sa faceti este sa apelati la IN MEMORIAM – ORADEA, iar de restul ne vom ocupa noi. Garantia succesului nostru este picatura de alinare pe care o putem oferi celor indurerati prin SERVICII FUNERARE DE CEA MAI BUNA CALITATE.

AJUTORUL DE DECES

Ajutorul de deces pentru anul 2021 este de  5380 RON. Acesta se acorda INDIFERENT de cuantumul cheltuielilor de inmormantare! PLATA SERVICIILOR se poate efectua DUPA INCASAREA Ajutorului de Deces!!!

Dorești să ne contactezi?

Pentru mai multe informații ne poți scrie.
SERVICII NON-STOP
CLIENȚI MULȚUMIȚI
MAȘINI SPECIALE
PRODUSE si ACCESORII